Alla inlägg under november 2008

Av Ida Hedberg - 16 november 2008 18:31

Helgen har, trots allt, varit lyckad måste jag säga. Igår klev jag upp rätt tidigt för att vara lördag och ledig,  som chaffis måste man upp tidigt, skrapa rutor ;) Igår bar det ju nämligen av till Paradisbadet med mina fina flickor. Var jätteroligt =)


                          




På kvällen var Moa här med mig i lägenheten, vi pratade och vräkte i oss gotta, och som vanligt har vi trevligt :)


Idag "jobbade" jag. Och dåligt nog så går det inga bussar tidigt på söndagar, så jag fick ta mina ben och gå till Nacksta imorse vid 6-tiden, kul...Men som tur är så har jag världens bästa mamma, jag ringde nämligen och frågade henne igår kväll om jag fick ringa till henne tidigt idag och pratade med henne medan jag gick dit, så det var ju bra...inge kul att gå sådär jättetidigt på morgonen när det är mörkt, vem vet vad man kan möta :P


Dagen gick hursomhelst rätt fort må jag säga. Men nu behöver jag strukturera upp allt jag har att göra (skoluppgifter) och annat jag också bör göra, men det tar emot känner jag.


I veckan har jag tänkt att planera in en middag här i lägenheten med Hanna och Carro, kanske Moa har lust att komma också? Det är väl det roliga jag har att se framemot, det andra som händer är sista veckan på apun.

Av Ida Hedberg - 12 november 2008 11:50

                    

 LYCKA!



                               


             


                                      

Av Ida Hedberg - 12 november 2008 09:50

Idag var det så otroligt skönt att ha sovmorgon. Idag börjar jag nämligen klockan 14. Jag ska passa på att städa lite innan dess..också håller jag på att tvätta.


Typiskt, jag som trodde jag blivit av med förkylningen, idag har jag ont i halsen och huvudet igen...hoppas jag är pigg tills på lördag när jag ska till Paradisbadet med tjejerna!


Igår efter jobbet mötte jag upp Moa och vi gick och käkade middag på stan och samtalade om mycket, otroligt glad att jag har dig!



Av Ida Hedberg - 10 november 2008 17:23

Som jag tjatat, äntligen har jag varit på stan och shoppat lite. Passade på att gå på stan en snabbis igår när ändå mamma och pappa skulle dit. Blev dock bara en jätte snabbis, så nu i veckan blir det en till tripp.


Detta var i alla fall vad jag hann införskaffa :

      

                                                    




            


   


Av Ida Hedberg - 9 november 2008 11:06

Känner mig väldans trött nu, blir så när man somnar om, då blir nästan hela dagen förstörd tycker jag. Jag låg nämligen vaken mellan sju och åtta ungefär, och tydligen somnade jag om med tanke på vad klockan är nu.


Idag är det Farsdag, vilket innebär tårta (för hela familjens del) och presentöppning (för pappas del).


Igår hände inte alltför mycket för min del. Var bara hemma och mest inne. Var bara ut när jag åkte på ICA och sådär, kanske man borde vara ute lite mer, skulle nog inte skada. Jag är sällan ute, tåls att tänka på iallafall.


Igår kväll bjöd min snälla mamma familjen, dvs mig, pappa och Anders, samt Per på en god tre-rätters middag och  god dryck till det. Var mycket uppskattat. Sällan man umgås med familjen, men igår umgicks vi hela kvällen lång, måste vara rekord ;)


Jag börjar förresten bli helt fri förkylningen nu, härligt!

Av Ida Hedberg - 7 november 2008 18:52

Nyss hemkommen till mamma och pappa. Åkte till Stöde vid fem tiden, åt god mat hos Pers föräldrar innan jag begav mig hem hit.


När jag körde hem möttes jag av den fina "hagen" som pappa redan hunnit göra klar, vilketjag inte visste. Så jag blev glatt överraskad, ådå var det dags för mig att berömma,  den blev otroligt fin. Min pappa är duktig han :)


Har även hunnit kika på ritningen på det nya badrummet som ska göras här hemma.


Visst trivs jag bra i staden, men underbart att komma hem ibland till mamma och pappa!



Av Ida Hedberg - 7 november 2008 09:40

Hejhopp!


Är hemma idag, i natt har jag legat vaken mycket, har haft så ont i huvudet o så, tur det finns alvedon..


Synd att man är sjuk, vill så gärna ner på stan och kika, men hade jag inte varit sjuk hade jag varit på apun, så i vilket fall hade det inte blivit av...Men stan finns nog kvar till veckan också ;)


Igår kväll kollade jag på Himlen kan vänta. Blev så berörd, jag har försökt förut att ändra mitt tankesätt, vilket inte alltid är så lätt, men jag inser mer och mer att mina problem är egentligen helt orelevanta. Jag stannade upp och funderade; Tänk hur deras livssituation ser ut!

Jag ska omvärdera det mesta:  Jag har det bra!


_____________________________________



Trevlig helg!!


Av Ida Hedberg - 6 november 2008 13:58

Som rubriken lyder har jag gått och blivit sjuk. Sitter nu med en kopp varm oboy och fryser väldigt mycket.  Slutar egentligen klockan 16, men handledaren skickade hem mig. Får se hur jag känner mig imorgon om jag måste vara hemma eller inte.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med en filt och kika på OTH.


Detta innebär att jag inte ska träffa mina kära fjällen kamrater imorgon kväll och planera, men vi får ta det en annan dag. Ska ju inte åka riktigt än ändå.


Ha en bra kväll alla där ute

Presentation


Livet ur mitt perspektiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards