Alla inlägg under mars 2009

Av Ida Hedberg - 12 mars 2009 14:57

Unnade mig en liten sovmorgon idag, klev upp vid nio. Efter frukost och sådär gick jag en promenad bort till ica. Härligt att göra det "lite tidigare" på dagen, så man liksom vaknar till liv =)


Mitt i dan kom Lotta, vi har jobbat på grupparbete, pratat och fikat, trevligt. Imorgon fortsätter vi, lika bra det så man kan lämna det arbetet bakom sig, för det ligger några uppgifter på hög och väntar på att bli gjorda..


                                 

Av Ida Hedberg - 10 mars 2009 18:31

Jag hoppas att jag nu är fri ifrån magsjukan, har känt mig bra hela dagen, dock inte riktigt fått tillbaka matlusten. Imorgon är det dags för skolan igen, var ett tag sedan sist. Imorgon står grupparbete + redovisning av det på schemat, så känns skönt att jag känner mig bättre så jag kan närvara på det.


Har ju lovat lite bilder från i fredags när vi umgicks hos Jenni, är väl samma/liknande som mina kära vänner lagt ut på sina bloggar..



  

            Jag och Moa


             

                              Emma och Linn inväntar maten


   

           Något intressant på datorn?


           
               .....och så var det jag och Moa igen då :)


En trevlig kväll i Jenni o Dannes mysiga hus. Blir sällan vi kan ses alla fem då vi har olika saker för oss hela tiden. Men jag hoppas att det inte dröjer allt för länge till nästa gång!


Idag har jag pluggat, kommit en bra bit längre på uppgifterna, men är ej klar. Men dem ska förhoppningsvis kunna slutföras nån gång under veckans gång, måste bara hitta lite inspiration, vart man nu hittar det.

Nån som råkar veta?


Ikväll var jag och Per på Fyndlagret en sväng, Per hittade dock inte det han var ute efter, men jag bestämde mig för att något måste jag köpa. Ärligt talat så ogillar jag ju begagnade saker, alltså inte allt som är begagnat. Men typ bestick, tallrikar och sånt...Såg även att de hade begagnade filtar, kanske vore nått?? Nej tack. Är jag i behov av en ny filt åker jag till Ikea...

Hur-som-helst, bestämde jag mig ju för att jag måste köpa något, och...


                      

                 Den fick det bli, den pryder nu vårat nystädade vardagsrum.






Av Ida Hedberg - 8 mars 2009 18:12

Har haft en bra helg. I fredags käkade jag ju tacos, drack vin och umgicks med tjejerna, var mycket trevligt. Bilder kommer senare.


Igår var jag och Jenni och badade på Stödehuset, var jättehärligt då det var så varmt i vattnet. Sedan bastade vi ju så klart, och pratade en massa.


Igår kväll käkade jag smörgåstårta med mamma o pappa. Senare på kvällen kom Anno. Vi umgicks framtill midnatt.


Helgen var alltså, jättebra tills dess. P och jag har nämligen fått magsjuka, känner mig helt slut och törs inte äta något, inte ens dricka vatten..



8/3 2009 - 5 år sedan farfar somnade in.

Av Ida Hedberg - 6 mars 2009 12:09

Nu ska väskan packas, i em åker jag till Stöde för att senare ikväll käka tacos, dricka vin och umgås med mina underbara vänner.

Jag är jättetaggad :)

Av Ida Hedberg - 4 mars 2009 08:15

Trots att jag är ledig i veckan med hemuppgifter har jag klivit upp åtta varje dag, hittills. Idag klev jag upp tidigt då jag snart ska traska ner på stan och klippa och färga håret.


Igår gjorde vi en ny maträtt, pasta och pastasås bl.a med svamp, skinka och pinjenötter, var himla gott. Kul att nån gång göra nått annat, än samma o samma...


             

Av Ida Hedberg - 2 mars 2009 16:21

Hmm, nog har jag pluggat lite idag, även om det inte blev så mycket som jag tänkt, men kvällen är lång ;)


Jag har varit och hälsat på Lotta och hennes dotter Elin några timmar nu på em. Pratat en massa och fikat, mysigt. Är väl snart dags att påbörja maten, men är nte så hungrig ännu.
Det ringde en från Skogsbrynet förut och undrade hur mycket jag ville jobba i sommar. Tur jag redan hade planerat när jag önskar vara ledig, då de var ute i så god tid. Hoppas jag får igenom mina önskemål.


Prata med Tina nyss, farfar (pappa) hade ringt dit och undra om barna ville komma nu nån dag ner till Stöde när det är Sportlov och åka skoter och grilla korv, nästan så jag blir lite avis...

Av Ida Hedberg - 2 mars 2009 08:23

Ny vecka, nya tag.
Helgen har varit bra. Hunnit med en hel del.
Slutade vid 15 i fredags, tog bussen ner på stan och gick sedan direkt till Moas jobb, då hon slutade samtidigt. Gick hem till henne och blev bjuden på goda våfflor. Vi gick sedan på stan till stängningsdags.
Emma följde sedan med mig hit, vi umgicks hela kvällen och åkte vid halv ett och hämtade Per på Alnön, som varit på jobbfest. Självklart blev Big Boy ett måste innan vi begav oss hem till Stöde. "Ja det var väl allt".


På lördagen vakande vi upp till underbart väder, så vi gjorde i ordning varm oboy och mackor och begav oss på en skotertur, blev borta hela dagen.



            

              


          


Igår var jag och Emma och hälsade på Jenni i huset, trevlans :) Sedan blev jag bjuden på god middag hos Pers föräldrar senare på kvällen.


Ja det var väl min helg det. Nu ska jag försöka sätta mig med lite skoluppgifter..

Ovido - Quiz & Flashcards