Alla inlägg under mars 2008

Av Ida Hedberg - 21 mars 2008 13:04

Sovmorgon idag, såå skönt. Härligt väder idag, men har dock inte varit ute något...Men jag har varit duktig och dammsugit.


Idag händer inte så mycket, förutom att jobba ikväll. Hon jag ska jobba med ringde och frågade om jag kunde byta tid med henne. Å snäll som är så går man ju med på det ;)


Umgicks med Linn och Emma igår kväll. Vi pratade och käkade godis och chips. Vad vore man utan vänner? Tack för en trevlig kväll.


Annars vet jag väl inte om jag har så mycket mer att tillägga just nu. Saknar väl min kärlek, men det är nyttigt att vara ifrån varandra. Så det känns bra ändå...




Av Ida Hedberg - 19 mars 2008 07:42

Så var det onsdag före skärtorsdag, denna dan 2007 var nog bland de värre i mitt liv ändå. Ävenom det hänt värre saker än vad som då inträffat, så mådde jag nog mest dåligt då...Kunde inte äta, kunde inte sova... Men nu är det ett år sen, nya tag, 2008.

Av Ida Hedberg - 18 mars 2008 14:23

Nyss hemkommen från jobbet. Ska gå och göra mig i ordning för att gå ner på stan och ut och äta sen. Anna-Karin ska komma upp till Sundsvall nu på eftermiddan. Så jag, hon, Hanna och Carro ska träffas =) Moa kunde inte :/



Annars då, för lam för att kunna göra nått åt situationen. Måste bli en ändring på det, men det är inte lätt när det är svårt.



Av Ida Hedberg - 17 mars 2008 10:21

Åter måndag, helgen bestod av angling, melodifestival och jobb. Denna vecka består av jobb, körlektioner och lite påskfirande.



Tillsist en bild sedan anglingen, på min älskade:

Av Ida Hedberg - 12 mars 2008 18:24

Jag är otacksam, jag glädjer mig ytterst sällan åt det jag har. Jag tänker bara på hur mycket bättre det skulle vara om...

Istället för att vara glad.


Jag måste försöka glädjas åt allt jag borde vara lycklig över, men det är inte så lätt.





Även solen har fläckar

Av Ida Hedberg - 11 mars 2008 13:47

Äntligen klar. Idag har jag städat, brukar inte tycka det är jättehemskt och tråkigt och städa, men för det tycker jag inte det är kul, men inte en jättestor plåga heller. I alla fall så tyckte jag det var det idag. Men nu är det klart, skinande rent ;)


Tro vad jag ska fördriva resten av dagen med, förutom att gå och handla lite inför middagen och göra middagen...hmm?


Igår ringde de från båda mina jobb, så nu har jag fått över 100 timmar jobb denna månad, bra det.



Av Ida Hedberg - 9 mars 2008 18:40

Jag överlevde natten på jobbet, även om jag blev väldigt trött vid 4-tiden. Men det gick över vid halv 6, då slog det om, och jag blev pigg igen. Så nu har jag provat på att jobba natt också, får väl se om det blir fler gånger.

 Bara sovit 4 timmar idag, men har inte varit så trött. Blir väl läggdags lite tidigare ikväll kanske...


Mätt och belåten är jag, P:s föräldrar bjöd på fläskfilé, sedan skickade mamma med hos kärleksmums, gott!


Nyss anlänt till lägenheten. Jag övningskörde till staden, körde lite andra vägar, så det inte blir samma samma, (e14) hela tiden...


Sista delen av Köping kväll, får man inte missa. Men innan dess ska jag duscha, vi var nämligen och solade innan vi åkte hit. Ska även se ett avsnitt av Jericho som äntligen finns att få tag på, som jag längtat!


Till veckan köper jag nog träningskort på Ego, blir nog bra bara man kommer igång. Men måste först införskaffa nya träningsskor, hittade inte igen mina.


Vad händer för er till veckan?



Ska avslutningsvis lägga upp en mycket vacker bild, föreställande mig på P:s nya cross, hehe.



Av Ida Hedberg - 8 mars 2008 15:33

Ska börja med att säga att jag stinker vitlök nått förbannat mycket...P blev inte så lycklig när jag kom hem till han i natt och stank sådär....hehe.


Trevligt att träffa lite brudar igår kväll,även om jag var väldigt trött. Roligt med nästan tragiskt att se hur man har sett ut. Vi kollade på filmer sedan vi var yngre som vi filmat med Emmas filmkamera. Man fick sig många skratt om jag säger så..


Har ganska nyss kommit hem. Jag hade kunnat lega och slöat hela dan ja, men min andra hälft ville kliva upp han. Så kan det gå. Nu är han nog och kör crossen som han nyss införskaffat :)


Ska jobba i natt, vet inte hur det ska gå att hålla sig vaken 10,5 timmar, men det får så lov att gå. Ska nog vila lite efter jag ätit middag, får jag se om jag lyckas sova lite. Kanske det går lite bättre i natt.


Bilden föreställer efterrätten Maja bjöd på igår, smoothie. Gott!

Presentation


Livet ur mitt perspektiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7 8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<<
Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards