Alla inlägg under juni 2008

Av Ida Hedberg - 12 juni 2008 12:22

Jag ska bli så positiv har jag bestämt mig för. Inget blir bättre av att klaga och bara se allt negativt.


Hade en mycket trevlig dag med Hanna igår. Gick på stan och shoppade och fikade och begav oss sedan till Skvadern, har inte satt min fot där sedan vi tog Studenten så lite kul var det, trots att regnet öste ner..


På kvällen begav vi oss, jag, Per och Carina, till Birsta. Var först och kikade bilar på Berners, tänk om man bara kunde för peka ut också får man den :) Vi åt på IKEA och gick sedan i affärer inne på Birsta City, syskonen handlade lite kläder, själv gick jag tomhänt därifrån.


Att få höra orden Jag Älskar Dig känns underbart.

Av Ida Hedberg - 11 juni 2008 11:04

Grått och trist, stackars de som tar studenten idag.


Nu ska jag klä på mig o käka frukost, och sedan tänkte jag städa lite. Sedan ska jag möta upp Hanna på stan och sedan tänkte vi bege oss till Skvadern och kika på Studenten.


Igår var jag, Emma och Maja till Härnösand. Emma lämnade in sin uppsats och fixade lite annat och sedan åt vi en god lunch och åkte sedan tillbaka till Sundsvall och gick på Birsta City.


Igår kväll var det jobbigt. Känner mig tom, helt tom. Det är inte lätt när det är svårt. Moa tack för allt!


Nu är det dags att rycka upp sig och att se möjligheterna och inte hindren


Av Ida Hedberg - 9 juni 2008 12:41


Åter måndag, veckorna går fort...Snart sätter sommarschemat igång också.

 Helgen har för mig bestått av jobb, har jobbat så många helger i år, men det ska det bli ändring på!


Jag inser allt oftare att jag klagar så otroligt mycket, eller det är inget jag säger. Men något jag ofta tänker. Jag har väldigt mörka och elaka tankar. Jag borde istället vara nöjd med det jag har..


Jag hoppas sommaren 2008 kommer bli underbar. Det blir vad man gör det till!


Av Ida Hedberg - 5 juni 2008 09:38

Idag : 5 juni 2008

         5 juni 2007 - Studenten. Ett år sedan idag. Den dagen hade inte kunnat bli mer lyckad. Eller kanske, klart en sak var som det var...men annars, den dagen är bland de bättre jag upplevt. Var helt underbart :) Vid den här tiden då, hade vi nog champagnefrukost..ååå vad jag längtar tillbaka....

Men ett år har gått och jag har nog åstadkommit mer än vad jag trodde jag skulle den här tiden förra året...



Av Ida Hedberg - 3 juni 2008 09:24

Igår kom Emma hit, sedan kom Jenni och sen Moa. Kul att kunna ses även på vardagarna alihopa. Inte ofta alla är ledig samtidigt. Men skoj skoj :)


Vårat kylskåp ekar just nu, men lyckades bjuda på frukost :) Vi gick senare ner på stan och kollade runt lite och käkade glass, träffade även Linn en sväng.


Moa följde med mig och handlade examenspresent till Systeryster och sedan gick vi och hämtade ut mitt körkort. Senare käkade vi hos Moa, gott! Sedan kom Emma på kvällen och vi satt på Moas balkong och käkade vindruvor och jordgubbar och drack vittvin, mysigt! Sedan gick vi in och Emma färgade håret, jag hann dock inte se resultatet..


 


 Jag och Moa och underbart goda jordgubbar



Jag och Moa njuter på ballkongen





Av Ida Hedberg - 2 juni 2008 10:14

Har varit underbart väder ett tag nu, såå härligt. Sedan jag skrev sist har det väl inte hänt alltför mycket. Men i fredags var jag, Anno och Per ute på ett lite tripp. Klev upp halv sex och åkte och hämtade Anno då. Sedan åkte vi mot Mora. Per i en mindre lastbil och jag och Anno körde caben. Var ett jättemysig liten tripp. Mycket sång och skratt. Per sålde caben och köpte en fyrhjuling, därav trippen...


 Per i bilen på väg hem (då alla åkte i lastbilen)


 Anno och jag på restaurang i Ljusdal


 Per på restaurangen


Det var iaf en rolig tripp, men var dötrött på kvällen...


Annars i helgen har jag varit hemma i Stöde. Grillade med mamma och pappa i lördags, gott! Igår jobbade jag. Nu är jag åter i staden, kom hit igår kväll. Nu ska jag göra mig i ordning, när som helst kommer Emma B.

Presentation


Livet ur mitt perspektiv

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards