Alla inlägg den 3 september 2008

Av Ida Hedberg - 3 september 2008 12:57

Idag är jag på riktigt bra humör. Vet egentligen inte varför jag är så positiv och glad idag, men det är ju bra att jag är det iallafall!


Igår var det som sagt skola hela dagen, dock fick vi sluta tidigare, slutade vid 15 pga att det inte blev nån mentorstid. Så jag passade på att leta reda på infektionskliniken på sjukhuset så jag hade det gjort. Dock var det kanske onödigt, men detta pga missförstånd.


Efter det tog jag bussen från sjukhuset in till stan. Äntligen hittade jag det jag länge letat efter, men färgen jag ville ha är alltid slut, men nu fanns det vita diskmedel och tvålflaskor. Köpte även tre stycken "plattor" att lägga i ljusstaken. Ljusstaken har jag redan,men de hade fått in nya motiv på plattorna, kul att byta ut :)

Jag älskar Cult design, vill ha allt  känns det som, men såå rik är jag inte, tyvärr.

        






Efter trippen på stan kom Per och hämtade mig och vi åkte och inhandlade presenter till födelsedagsbarnet Nicklas.Hemma hos dom fick vi jättegod smörgåstårta som Emma gjort, tack och bock :)


Idag är det åter sånt där tråkigt väder. Sov till halv tio, kände mig trött och typ överkörd eller så, men jag besutade mig ändå för att kliva upp och inte sova bort hela dan, vilket i och för sig hade var skönt men näe..

 Har varit duktig idag och påbörjat, och nästan avslutat den första skoluppgiften, som vi fick igår.


Till sist, ett gott skratt förlänger livet, då borde jag och Veronika bli gammal ;)

Ovido - Quiz & Flashcards